CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 28, 2011

fuck u la kan perempuan !!

emm aku dah pesan,setiap kali sebelom aku keluar g keja aku pesan kan jgn m****** n g**** ..
haha kaw iye kn ja .. hbes sekali kaw dah kntoi tahu nak lari .. xkisah la kaw nk cekau duit die ka,hnfon die ka jnjy die toe pmpuan..bila aku kata jgn buat jgn la kn.,.degill..aku xmrah kaw saje crie pasl nk swoh aku mrh kn..emm trma padahnya ok..

haha pmpuan toe pown gatal nk swoh laki aku cium,suap mkn sume er,,kaw tngu la aku smpai ja sna aku suap kaw mkn aku cium kn kaw dgn piso yg aku beli khs tok kaw k .. :) emm nak sngt kn ..

owhh beli lighter kart laki aku er..beli kemeja er..bak sni aku dpt aku bakar2 kn..aku tarik rmbt kaw aku seret atas jln tar ok .. :)

B*****T :)

Saturday, April 23, 2011

seksa .. :'(

emm sekarang nie hidup aku da ja bertemankan ubat ..
bru ja bek demam 3minggu lepas,sekrang dh demam blik ..
doktor ckp antibody lemah .. :(
emm kalo dulu susah sangat nk demam,tp skunx cept sngt ..
dah toe my hubby xda dh hilang ..
emm hari2 anta mcj kart die tp xda pown dia blas or tnya pasl keadaan sya .. :'(
sy paham awk bersma family skunx tp napa smpy abaikan sy??

Thursday, April 14, 2011

award ???

emm mesti korang tertanya2kan award pa lah yg aku dpt .. haha sebenarnya xda la apa sangatkan,tp coz disebabkan my yuyunk yg bg so sangat bermknalah bg sy..hehe ..


award nie cik fizah yg bg oo .. 
tq yer yuyunk hehe .. sukeee ..

link semula pada awak cik fizah <done>

7 perkara yang depa swoh cita sal diri saya ni.<done>

1. emm saya nie xda la sepesel sngt,xcntk,hodoh,but sweet .. haha (sori terpasan)
2. suke touching nan bf,mjok,gedikss,n sngt sengal bengal.. haha ..
3. suke mkan sngt2..xda keja mst mkn n mkn .. 
4. suke ckp t*** dgn adik badik .. haha ..
5. sayang my family ketat2 
6. suke patong garfield .. suke sngt2 .. 
7. saya sayang awak en.bie .. always .. ever after .. :P 

sekarang giliran saya nk bg award nie pada : 




Sunday, April 10, 2011

hari saket ..

emm hari yg sngt saket tok saya coz dpt penyakit ulser tekak + selsema yg sngt trok .. 
dh toe baru leps break dgn bf .. emm sakett sngt .. bergnda2 saketnya..tp pa nk buat just sabar..
hope sidia gembira .. 


3 years 10 days .. 

Friday, April 1, 2011

hate u !!!

yesss hari nie hari munci sya pd awk ..
i dnt no y ..
plezzz leave me alone ..
dnt disturb me ..
bia aku pujok atie n dri sendr ..
i'm sory ..

love


There was an error in this gadget